Vragen?

FAQ

Vaak gestelde vragen.

Je kan ten alle tijden solliciteren!
Dit kan via hier 

Ja dat kan uiteraard!
Dat kan via hier

Onze Regels
Dit zijn onze regels, deze regels worden toegepast op elke server die wij beheren, tevens worden deze regels ook toegepast in elke tekst & voice kanaal in Gaming DNMN Discord.
Schadelijk materiaal
Elk schadelijk materiaal (virussen, pornografische afbeeldingen / links, links naar Discord-servers waarbij het voornoemde voorkomt, enz.) Resulteert in een onmiddellijk en permanent verbod.
Taalgebruik
Ongepast taalgebruik (overdreven scheldwoorden, racistische opmerkingen, opzettelijke pogingen om negatieve reacties aan te wakkeren, enz.) Zullen worden verwijderd en de betreffende Gebruiker(s) Zal een waarschuwing krijgen, worden geschopt of verbannen. Afhankelijk van de ernst.
Taggen
Herhaaldelijk de Beheerders, Admins of de Moderators vermelden met de @tag kan leiden tot een kick / ban op de discretie van die persoon. Algemene vuistregel: als u niet wilt dat iemand u zo’n bericht stuurt, doe het bij ons dan ook niet.
Reclame
Geen reclame voor Discord Servers, of andere programma’s, websites of services. Dit omvat het ongevraagd uitnodigen van personen via DM, of het plaatsen van een uitnodiging als je status.
Verkoop
Het verkopen van producten, games of andere items/services is niet toegestaan, hiervoor wordt je direcht verbannen of gemute. Afhankelijk van de ernst.
Volledige lijst?
Deze lijst vormt niet de volledige lijst met regels. Probeer te allen tijde gezond verstand te gebruiken voor elke actie die u gaat ondernemen.
Ontwijken van Sancties
Het ontwijken van sancties is verboden.

Giveaways worden zo nu en dan gestart.
Dit wordt in onze Discord gestuurd.

Sommige giveaways worden ook wel eens gestuurd in channels gestuurd die alleen voor mensen beschikbaar zijn vanaf DeActieveMan of Supporter

Deze komen z.s.m wanneer er genoeg budget is en we voldoende supporters hebben.

Je kan supporter worden door te doneren, je moet hiervoor wel in onze Discord zitten.

Doneren kan via hier
Selecteer wel jezelf als donator via die link, anders krijg je geen reward.

Pas Op!
Je moet minstens 18 jaar zijn, zo niet vraag dan toestemming aan je ouders/verzorgers voordat je gaat doneren.

Contact formulier